Over het gebruik van het programma door een kind

Als Kaspersky Safe Kids op uw computer is geïnstalleerd en gebruikt, kan het kind Kaspersky-programma gebruiken om Kaspersky Safe Kids uit te schakelen. Om dit te vermijden, raden we aan dat u toegang tot Kaspersky-instellingen beschermt met een wachtwoord.

Als u zich hebt aangemeld bij het besturingssysteem via een account dat is gekoppeld aan een kinderprofiel in Kaspersky Safe Kids, worden de volgende meldingen niet meer weergegeven in Kaspersky:

U kunt meldingen inschakelen door het selectievakje Toon meldingen in accounts van kinderen te selecteren in het venster InstellingenInterface.